ΚΙΜΩΜΕΛΟ

The property
«ΚΙΜΩΜΕΛΟ»
Χωριό
Μελισσοκομία & Τοπικά – Παραδοσιακά προϊόντα

 

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια “μελάδων” έχεις αυξημένες πιθανότητες να κολλήσεις το ίδιο … “μικρόβιο”. Κάπως έτσι, το 1995, ξεκίνησε ο Φώντας με ένα πειραματικό σμάρι, από περιέργεια.
Η συνέχεια ήταν αναμενόμενη: Σιγά – σιγά με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του θείου και της μητέρας του Μαρίας, ο θαυμασμός του, για το πολύτιμο έντομο, έγινε αγάπη και η αγάπη, γνώση και σεβασμός.

Το 2020. ο γιός του Φώντα, ο Πέτρος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και αναλαμβάνει την επιχείρηση. Της δίνει το όνομα «ΚΙΜΩΜΕΛΟ» και τατόχρονα την εμπλουτίζει και με τοπικά – παραδοσιακά προϊόντα, δικής τους παραγωγής, όπως κάπαρη και κρίταμα.

Το ΚΙΜΩΜΕΛΟ παράγεται από 80 μελίσσια στις Καυκάρες, έναν όμορφο μελισσότοπο στο εσωτερικό της Κιμώλου, πλούσιο σε βότανα και αγριολούλουδα όπως ο “βασιλικός τση γης” (φλισκούνι), η λεβάντα, το χαμομήλι, η λαδανιά, η αξινίθρα, το μελισσόχορτο που τον ανταμείβουν με πλούσια παραγωγή.

Τα βότανα, με τα πολύτιμα για την υγεία συστατικά τους, χαρίζουν στο μέλι ανθέων που παράγει, ένα αιθέριο άρωμα, μια ρευστή χρυσαφένια υφή και μια ευπρόσδεκτη γλύκα.
Το ΚΙΜΩΜΕΛΟ σε συσκευασίες, μερίδας, 250 γρ., 500 γρ. και 1 κιλού καθώς και την καπαρη και τα κρίταμα θα το βρείτε στην Κίμωλο, στο στο Σούπερ Μάρκετ «το Μίνι».

ΚΙΜΩΜΕΛΟ επίσης μπορείτε να παραγγείλετε όλο το χρόνο τηλεφωνικά ή μέσω e-mail.
Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία:
Τηλέφωνα: 22870 51068 & 6978048727

E-mail: [email protected]
https://www.gokimolos.gr/go/moustakashoney/

tsi_kimolou_ta_kaloudia

Χαρακτηριστικά μονάδας

Περιοχή: Καυκάρες

Κυψέλες: 80

Προϊόν: Μέλι ανθέων

Συσκευασία: Μερίδα, 250 γρ., 500 γρ., 1 κιλό

Διάθεση:

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ “ΤΟ ΜΙΝΙ”
Τηλεφωνική ή μέσω e-mail Παραγγελία
Αποστολή σε όλη την Ελλάδα

Υπεύθυνος:  Μουστάκας Πέτρος

More from this employer
Το Μελάκι
29 Ιανουαρίου 2020
ALL WAYS CAR RENTALS
29 Ιανουαρίου 2019
Maganiotis travel
29 Ιανουαρίου 2019